Hoofdsponsor


Northwave - Intelligent Security Operations
Onze huidige samenleving heeft ook een digitale hartslag. Informatiebeveiliging is een voorwaarde voor de continuïteit van organisaties en voorzieningen, want cyberincidenten hebben impact op alle facetten van de bedrijfsvoering. Het is noodzaak geworden om beschermende maatregelen te nemen waarin mens, proces en technologie steeds op elkaar afgestemd blijven.

Dat lukt alleen goed als cybersecurity specialisten vanuit diverse vakgebieden gericht samenwerken aan hetzelfde doel. Veel organisaties kunnen dat niet voldoende zelf invullen. Onze opdrachtgevers besteden daarom de complexiteit van security management en security maatregelen aan ons uit. Daarmee lossen ze dat vraagstuk integraal en structureel op.

'A Safe Digital Journey' is het hogere doel wat wij organisaties leveren. Northwave bewaakt 24*7 de security van organisaties vanuit haar Security Operations Center. We staan organisaties bij met ons Incident Response Team en digitaal forensisch rechercheurs gedurende cybersecurity incidenten. En onze security consultants adviseren, testen en trainen organisaties om hun business veilig te kunnen ontwikkelen en hun diensten te kunnen verlenen.

Die 360 graden aanpak is ons handelsmerk. Wij noemen dat Intelligent Security Operations. Met die dienstverlening dragen we bij aan de veiligheid in onze samenleving en realiseren we met onze klanten een veilige digitale reis. Meer informatie
 

Huissponsor


Tu Delft
De TU Delft is de huissponsor van D.S.R.V. Laga. Laga is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen. Meer informatie 
 

Laga Business Club Partners

Hieronder vindt u een overzicht van alle partners. Meer informatie over de Laga Business Club vindt u op de website van de LBC.


OC&C
More than 30 years of unpicking the most complex business challenges with simple, uncommon sense.
We’re an international consulting firm, but we’ve never seen size as an end in itself. Our expertise is focused on a few core specialisms, allowing us to deliver results that get noticed. 
Our people are agile thinkers, cut from different cloths but united by a relentless curiosity and desire to solve problems. 
To us, each client challenge is unique, so boilerplate solutions don’t cut it. We interrogate a problem until we find its root. Then we develop a powerful way to solve it. We don’t duck the difficult answers, we give clients the strategies they need.

 
Antea Group
Van stad tot land, van water tot lucht; de ingenieurs en adviseurs van Antea Group dragen in Nederland sinds jaar en dag bij aan onze leefomgeving. We ontwerpen bruggen en wegen, realiseren woonwijken en waterwerken. Maar we zijn ook betrokken bij thema’s zoals milieu, veiligheid, assetmanagement en energie. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een allround en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheden. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in. We combineren hoogwaardige kennis met een pragmatische aanpak. We maken oplossingen haalbaar én uitvoerbaar. We opereren doelgericht en met oog voor duurzaamheid. Zo anticiperen we op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst. Al meer dan 65 jaar. Meer informatieFeadship
For the ultimate career in superyacht building, look no further than Feadship! 
Got what it takes to be a world leader? Feadship is the world’s leading designer and builder of luxury motoryachts. Our premier position is the result of many decades of craftsmanship and cooperation. The Feadship brand is famed for its superior quality and the way our people ensure perfection down to the smallest details. 

Each Feadship is unique and our pure custom creations feature the very latest innovations in technology and materials. Set course to our website to check our vacancies and see what it means to work at Feadship. Stay inspired with Feadship. Sign up for our newsletter and receive updates directly to your inbox.

 


TBI
Wat is de overeenkomst tussen De Markthal, Rotterdam Centraal, de Tweede Coentunnel en​ ​het verbouwde Rijksmuseum? Dat is TBI, een groep van ondernemingen die met elkaar en​ met hun klanten en partners de leefomgeving van de toekomst maken. Door de unieke​ combinatie van bouw en techniek zijn wij bij uitstek in staat om deze en nog veel meer​ prachtige projecten te realiseren. Met innovatiekracht, duurzaamheid en samenwerking geeft​ TBI ruimte aan talent. Begint jouw toekomst bij TBI? Bij een van de TBI bedrijven of als trainee​ bij TBI academy? Geef je carrière een goede start en maak de toekomst! Meer informatie

 


TWD
Temporary Works Design (TWD) is een engineeringsbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en laten bouwen van hulpconstructies en installatietools. Deze constructies en tools, voornamelijk ontworpen voor offshore en civiele aannemers, onderstuenen bij de bouw van permanente constructies. Inventieve en technisch slimme ideëen worden vertaald in een praktisch ontwerp dat vervolgens tot leven komt tijdens het fabricage proces. TWD helpt in elke fase van de uitvoering van een project, of het nu gaat om het teken proces, engineering, fabricage management of on-site ondersteuning. Meer informatie 


Novatug
Novatug is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een nieuw type sleepboot. Het zogeheten carrouselsysteem van deze boot is even simpel als effectief en zorgt ervoor dat de sleepdraad vrij kan draaien rondom de boot, waardoor deze niet meer omgetrokken kan worden. Behalve het vergroten van de veiligheid zorgt dit systeem er ook voor dat de boot de gehele romp vrij kan gebruiken om krachten op te wekken en hiermee zeeschepen effectiever te remmen en te sturen. Zo wordt een betere controle over de grote zeeschepen verkregen terwijl haast geen motorkracht wordt gebruikt.

Novatug vernieuwt havenlogistiek voor meer controle over grote vrachtschepen. Voor minder risico voor het vrachtschip, haar lading en het havennetwerk. Voor meer veiligheid voor sleepboot bemanningen. Voor het besparen van brandstof en schadelijke uitstoot. En bovendien, om vrachtschepen snel en efficiënt de haven in en uit te krijgen. Wil jij deel uitmaken van Novatug? Kijk dan op http://novatug.nl.


CGI
CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. We hebben local ‘presence’ met global impact. Daarom kunnen we ook met trots zeggen “Onze mensen houden Nederland draaiende!”

Sommige organisaties vinden het moeilijk te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs genoeg redenen waarom om te durven zeggen dat CGI ook voor jou de beste plek is. Regionaal aanwezig en betrokken. Aangevuld met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en 80.000 collega’s. Dat is CGI ten voeten uit.

Samen met onze klanten werken we aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Jouw werk is niet altijd zichtbaar, maar samen met je collega’s houd je Nederland draaiend. Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen: het zijn zomaar een aantal projecten om zichtbaar trots op te zijn.

Wil je meer weten over onze projecten, onze mensen of wil je nog meer redenen waarom CGI misschien ook voor jou het verschil kan maken? Kijk dan op www.werkenbijCGI.nl


Count & Cooper
If you do what you did, you get what you got.

De bouwwereld weet en zegt al meer dan twintig jaar dat ze ingrijpend moet veranderen. Onze samenleving stelt steeds hogere eisen aan infrastructuur en bouwplannen. Daardoor is de oude, vertrouwde manier van werken simpelweg niet goed genoeg meer. Punt. Maar gek genoeg verandert er in de praktijk eerlijk gezegd vrij weinig. En dat komt niet omdat partijen niet willen veranderen, het komt omdat ze eigenlijk niet weten hoe. Met andere woorden; de bouwwereld heeft een impuls van buitenaf nodig. Een partij die denkt vanuit andere conventies en die nieuwe technologieën gebruikt. Een partij die geen bedreiging vormt, maar juist een sterke aanwinst is. Die partij is Count & Cooper.
Contact
D.S.R.V. "Laga"
Nieuwelaan 53
2611 RR Delft

T: +31(0)15 212 52 66
E: info@laga.nl
Copyright © 2022 laga.nl | Delftsche Studenten Roeivereeniging Laga
LAGA