Roeien

Bedrijfsroeien

Roeien is een echte teamsport. Om tot de beste prestaties te komen is samenwerken binnen de roeiwereld, net als op de werkvloer, het sleutelwoord. Samen sporten met collega’s en de wil om te presteren kan zeer stimulerend werken, wat ook in uw bedrijf tot zijn recht zal komen. Zo zal de onderlinge band tussen uw collega’s worden versterkt, zal er nog meer hart voor uw bedrijf worden gecreëerd en bent u samen met uw collega’s in beweging in de buitenlucht.

Bedrijfsroeien kan in vele vormen en is geschikt voor alle niveaus. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw collega’s gaan trainen voor de Parthenon-EY Ringvaart Regatta, een roeimarathon van 100 kilometer. Of u kunt een aantal keer trainen om een wedstrijd te starten in het bedrijvenveld. Ook is het mogelijk om een jaar lang te trainen en deel te nemen aan de bedrijfsroeikampioenschappen. Tevens is het mogelijk om éénmalig kennis te maken met roeien. Naast de bovengenoemde mogelijkheden zijn er nog andere opties, we gaan dan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

U zal tijdens het bedrijfsroeien gebruik maken van het materiaal van Laga. En u zal worden gecoacht en gestuurd door bevlogen “Lagaaiers” die u de basisvaardigheden van het roeien bij brengen. Als bedrijfsroeiploeg is het ook mogelijk om af en toe mee te eten of te borrelen op Laga. Op deze borrels komt u in contact met enthousiaste studenten, dit kan misschien leiden tot het invullen van vacatures van stages of afstudeerplekken.

Teambuilding

Roeien is ideaal als bedrijfsuitje of als teambuilding event. Bij het roeien zullen u en uw medewerkers zelf ontdekken dat de boot absoluut niet vooruit zal gaan als er niet goed wordt samengewerkt. Goede samenwerking is dus van groot belang, net zo als in uw bedrijf. Laga biedt in samenwerking met Kernvraag, aanbieder van bedrijfsopleidingen, roeiclinics aan. De clinics kunnen worden gegeven aan variërende doelgroepen. De clinics zijn geschikt voor medewerkers zonder roei ervaring tot voormalig wedstrijdroeiers. Daarnaast hebben de diverse clinics ook een wisselend doel.

U kunt bij Laga terecht voor een dagdeel actief samen bezig zijn met de meeste focus op plezier, maar het aanbod omvat ook een teambuilding clinic met de focus op het verbeteren van de samenwerking en effectiviteit binnen uw team.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Laga Business Club via lbc@laga.nl

white gradient